Om oss

Våre ansatte

Fozia Saleem

Daglig leder / Autorisert regnskapsfører

Fozia er autorisert regnskapfører med bachelorgrad fra BI. Fozia har over 8 års erfaring med regnskap. Hun kan sitt fagfelt meget godt og er alltid tilgjengelig for sine ansatte og kunder. Hun slår gjerne av en prat meg deg om ditt regnskap.

Hun er en av ressursene til Easy Accounting har gode interne rutiner samt har scoret over 97 prosent på kvalitetskontroll fra Regnskap Norge.

Agata Ejtel

Partner / Regnskapansvarlig

Agata har mastergrad innen ledelse og markedsføring fra Polen. Hun har over 5 års erfaring fra regnskapsbransjen. Agata startet i Easy Accounting i 2013. Hun er meget nøyaktig og effektiv regnskapsfører. Agata er en arbeidsjern av dimensjoner . Hun brenner for at kunder levere alt innenfor fristen samt at de får en kvalitetsprodukt. Når Agata setter sitt stempel (bokfører) på et regnskap vet man at man kan regne med kvalitet.

Maryam Butt Iqbal

Regnskapsfører / Markedsansvarlig

Maryam er regnskapfører og vår markedsansvarlig. Hun har bachelorgrad fra BI. Meget positiv jente som er samarbeidsvillig og har god kommunikasjonsevne med sine kunder. Maryam startet i år.

Haider Ali Chishti

Partner / Autorisert Regnskapsfører

Vår Styreleder er grunder og hjernen bak Easy kjeden . Han har over 8 år med erfaring innen regnskap og tatt høyere utdanning innenfor Revisjon. Haider Ali er meget sterk faglig og kan faget sitt godt. Trenger noe rådgivning eller avansert problemstillinger skal løses så blir man vist rett fram til Haider sin Kontor. Haider er toppen av vår kjede og er alltid klar for å løse avansert problemstillinger. Han stiller opp for sine ansatte og gir sine kunder tett oppfølgning.

59301121_581323519017664_4714994709339045888_n

Theseekaran Ponnuthurai

Partner / Senior Regnskapsfører

Theseekaran har bachelorgrad i revisjon. Han har vær over 5 års erfaring i regnskap og har hatt ledende stillinger i andre bransjer. Han har en grundig forståelse i regnskap og gir relevante og lønnsomme råd for kundenes virksomhet.

59408560_890237804658086_5672202104819679232_n

Aqeel Abbas

Regnskapsfører

Aqeel er en erfaren regnskapsfører. Han har bachelorgrad i revisjon. Han er meget nøyaktig i sitt felt og har skarp evne når det kommer til tall. Han er meget god medhjelper som gir relevante, nyttige og lønnsomme råd.

Jan Roar

Autorisert regnskapsfører

Jan er autorisert regnskapsfører. Han er meget effektiv og bruker høyt tempo under arbeidstiden. Jan yter til best mulig service for sine kunder.

Qai

Finansanalytiker

Qai har bachelor i finans. Han har vært hos Easy Accounting siden 2017. Han er veldig fleksibel og glad i samarbeid. Qai er meget dyktig i sitt felt og ikke minst, en veldig flink IT-medarbeider. Man kan regne med kvalitet fra Qai.

Monika

Regnskapsfører

Monika er vår regnskapsfører. Hun har mange års erfaring innenfor regnskap og er en som brenner for tall og elsker nye utfordringer. Monika er glad i kommunikasjon og samarbeid. Hun kan fagfeltet sitt meget godt og stiller gjerne opp for sine kolleger.

Chun Wen

Regnskapsfører

Chun har utdannet regnskapsfører. Hun har bachelorgrad i revisjon fra Handelshøyskolen BI. Hun er ivrig til å ta intiativ og klar for nye utfordringer. Hun er en meget motivert person som er glad i å ta et tak i sine problemstillinger. Chun er glad i struktur og liker å holde orden i arbeidet sitt.

Easy Accounting Oslo AS

Easy Accounting Oslo As  er et autorisert regnskapskontor . Vi tilbyr alle tjenester innen regnskap, fakturering og skatt. Vi er opptatt av å følge gjeldende regelverk og god regnskapsføringsskikk. I tillegg skal vi levere regnskapsprodukter av høy kvalitet, og benytter moderne verktøy og metoder for effektivt å oppnå dette.

Selskapet  ble etablert i år 2013. I dag er vi totalt 14 ansatte til sammen. Tre er autoriserte regnskapsførere med lang erfaring innen regnskap.

Våre kunder er alt fra små enkeltpersonforetak til større selskap. Vårt mål er å være en aktiv støttespiller for våre kunder og gjennom vår stadig oppdaterte kompetanse vil vi bidra til mest mulig rasjonelle og fremtidsrettet økonomi.